• Algemene Periodieke Keuring


  • 1

De Algemene Periodieke Keuring (APK), is een verplichte keuring voor iedere auto van 3 jaar of ouder. Een APK keuring is verplicht en met een verlopen APK rijden is verboden. U krijgt automatisch een boete als de APK verlopen is. Als u met een ongeldige of verlopen APK rijd en u krijgt een ongeluk, dan zal de verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen niet uitkeren.
Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn. Bij JD Autotechniek kunt u, na opgave van uw kenteken, navragen wanneer uw APK verloopt. U kunt direct een afspraak plannen.

De punten waar wij op keuren:

- Wij kijken naar de veiligheid van uw auto.
- Verlichting
- Remmen
- Banden
- Wielophanging
- Uitlaatgassen
- Veiligheidsgordels
- Roestschade aan plaatdelen
- Roestschade aan wielophangingselementen

Als uw auto gekeurd is

Na de APK-keuring van uw voertuig krijgt u een keuringsrapport waarop staat of het voertuig goed- of afgekeurd is. Als uw voertuig niet door de keuring is gekomen laten wij u altijd weten wat de afkeurpunten zijn en wat de kosten zijn om dit te repareren. Op het keuringsrapport staan reparatie-, afkeur-, & aandachtspunten vermeld waarbij de eerste punten gerepareerd moeten worden. De aandachtspunten zijn niet verplicht, maar raden wij wel aan op een korte termijn op te pakken. U wilt immers veilig op weg zijn.

 

Het keuringsrapport moet u goed bewaren,
want dit is uw bewijs van keuren.

Adres

JD autotechniek
Hermesweg 5
4051 BV Ochten

tel. 0344 769 038
info@jdautotechniek.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 tot 17:15 uur
Dinsdag: 08:00 tot 17:15 uur
Woensdag: 08:00 tot 17:15 uur
Donderdag: 08:00 tot 17:15 uur
Vrijdag: 08:00 tot 17:15 uur
Zaterdag: 09:00 tot 12:30 uur
Zondag: gesloten